Rodinný dom, 6 izbový

Priestranná vila situovaná v pokojnej lokalite s výhľadmi do prírody Průhonického parku, zároveň poskytujúca výbornú dopravnú dostupnosť vďaka ľahkému napojeniu na Pražský okruh, Južnú spojku a diaľnice D1 a D4. V rozľahlej záhrade je k dispozícii nový altánok s krbom a menší záhradný domček.

Dvojpodlažný dom 9+1 disponuje na prízemí otvoreným konceptom južne orientovanej obývacej izby, kuchyne a jedálenského kúta s veľkými oknami zabezpečujúcimi dostatočné svetlo, ďalej hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou s vaňou a sprchovým kútom, z ktorej je prístupný šatník, priestranná pracovňa, toaleta, špajza a práčovňa. Na poschodí sú k dispozícii dve spálne so zdieľanou kúpeľňou, tretia izba s en-suite kúpeľňou, využiteľná galéria a úložný priestor, ktorý možno rozšíriť do podkrovia.

Dom bol v r. 2020 zrekonštruovaný. Medzi vybavenie patrí klimatizácia všetkých izieb, krb na biolieh, systém inteligentnej domácnosti, drevené podlahy (čiastočne nové), veľkoformátová dlažba, masívne interiérové ​​dvere Sapeli, automatické vonkajšie žalúzie (na prízemí), plastové členené okná s dvojsklami, podlahové kúrenie (na prízemí) , vykurovanie ovládané cez wi-fi (zdrojom tepla kotol Nibe), rekuperačný vetrací systém, kuchynská linka so spotrebičmi Miele (vrátane parnej rúry) a filtračnou batériou Grohe, nová práčka a sušička Miele, zabezpečovací systém Jablotron a bezpečnostné kamery. V dome zostane vstavaný nábytok vrátane niekoľkých šatníkových skríň, políc a vybavenia šatní. Na záhrade s okrasnými drevinami a zavlažovacím systémom sa nachádza záhradný domček a tiež altánok s vonkajším krbom a posedením. Zastrešený vonkajší bazén zn. Magiline s osvetlením má automaticky systém údržby slanej vody a teploty. Parkovanie je zaistené vo vyhrievanej garáži a pod zastrešeným státím (pre dve až štyri autá).

V Zdiměřiciach sa nachádza škola, detské ihriská, golfové odpalisko, tenisové kurty, beach volejbalové ihriská a ďalšie športoviská. Ďalšia občianska vybavenosť je dostupná v rámci niekoľkých minút jazdy v susedných Průhoniciach alebo neďalekých Kunraticiach. Prestížna škola Sunny Canadian International School je k dispozícii do 5 minút jazdy, dostupnosť do centra 25 minút.

Interiér 345 m2, záhrada 2 271 m2, pozemok 2 596 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40180
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    345 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    325 m²
  • Záhrada
    2 271 m²
  • Pozemok
    2 596 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.